Zákon o mzde - Seidlerová, Anna
Odmeňovanie zamestnancov organizácií podnikateľskej sféry upravuje zákon č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku. Pôsobnosť zákona. Mzda a odmena za pracovnú pohotovosť. Normovanie práce. Priemerný zárobok. Usmerňovanie miezd. Praktické príklady.