Poisťovňa Otčina - Váš blízky partner nové trendy v oblasti spolupráce banky a poisťovne alebo BANCASSURANCE - Šestáková, Erika
Spolupráca bánk a poisťovní. Špeciálny poisťovateľ - bancassurance - úsilie obidvoch partnerov ponúkať čo možno najväčšie množstvo finančných produktov prostredníctvom jedného odbytového kanála. Spolupráca v oblasti životného poistenia a úverového poistenia.