Válečné řízené hospodářství v českých zemích a na Slovensku v letech 1939-1945 - Průcha, Václav
Celková charakteristika vojnového hospodárstva v rokoch 1939-1945. Riadenie hospodárstva v českých krajinách a na Slovensku v rokoch 1939-1945, hlavné rysy.