Získávání nových trhů - Kachlík, Alfons
Získavanie informácií pre malé a stredné podniky v prípade ich záujmu o vývoz alebo vstup na zahraničné trhy. Zisťovanie možného exportného uplatnenia a spôsoby získavania informácií ohľadne samotného prieniku na zvolené trhy. Etapy výskumnej a prieskumnej činnosti zahraničných trhov.