Marketingový program ceny v mezinárodním podnikání - Urbánek, Jan
Cena v súvislosti s ďalšími komponentami. Vzájomné vzťahy ceny a: platobných podmienok, množstva tovaru, obchodnej metódy, dopravnej parity, kurzových rizík, inflácie, cyklu životnosti, obalu, kvality a firemnej značky alebo ochrannej známky výrobku.