Svetová sieť obchodných miest podporuje rozvoj obchodných aktivít malých a stredných podnikateľov - Prokopčáková, Gabriela
Podpora projektu zapojenia slovenských podnikateľských subjektov do svetovej siete obchodných miest - GTPNet (Global Trade Point Network). Koordinátor projektu na svetovej úrovni. Pomoc UNCTAD (United Nations Conference on Trade and Development) pri vytváraní obchodných miest. Súčasný stav obchodných miest vo svete. Služby, ktoré poskytujú obchodné miesta. Webová stránka GTPNet ako nástroj pomoci podnikateľom.