Programové vyhlásenie vlády
Vláda Slovenskej republiky podľa článku 113 Ústavy Slovenskej republiky predložila Národnej rade Slovenskej republiky svoj program. Programové vyhlásenie vlády sa týka týchto oblastí: Základné problémy ekonomiky. Hospodárska politika. Strategické záujmy štátu. Oblasť sociálnej politiky. Boj s kriminalitou. Súdnictvo. Zabezpečenie ochrany štátu. Zahraničná politika.