Optimalizácia daňových odpisov a dodatočný výnos - Jánoš, Daniel
Kategória odpisu z investičného majetku. V zmysle legislatívy a ekonomických uzancií v SR rozlišujeme účtovné odpisy a daňové odpisy. Uplatnenie ročného odpisu. Uplatnenie odpisu v polovičnej výške z ročného odpisu. Príklady z praxe.