Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1998 - Bieliková, Mária
Ustanovenie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Hlavné zásady týkajúce sa väčšiny daňovníkov.