Možnosti zahrnutia mzdových zvýhodnení do mzdy - Mačuha, Miroslav
Možnosti odmeňovania zamestnancov v rámci kolektívneho a individuálneho vyjednávania. Práca nadčas. Práca vo sviatok. Práca v noci. Práca v sobotu a v nedeľu a iné mzdové zvýhodnenia.