Ochrana vkladov (porovnanie základných princípov ochrany vkladov na Slovensku a vo vybraných krajinách) - Jánoš, Daniel
Prijatie smernice č. 94/19/ES z 30. mája 1994 o systémoch ručenia za vklady (smernica o poistení vkladov). Funkcia systému ochrany vkladov. Zásady systému ochrany vkladov v Európskej únii. Deetatizácia systémov ochrany vkladov. Povinná účasť úverových inštitúcií na systéme ochrany vkladov. Limity ochrany vkladateľov. Systém ochrany vkladov na Slovensku.