Úloha štátu v tranzitívnej ekonomike: vybrané mikroekonomické aspekty - Nemec, Juraj
Funkcie štátu vo vyspelej trhovo orientovanej ekonomike (ekonomické teórie). Ekonomické a sociálne špecifiká tranzitívnych krajín. Vzťah štátu a trhu v tranzitívnej ekonomike. Úlohy štátu v oblasti alokatívnej efektívnosti v tranzitívnej ekonomike.