Světová konjunktura není v dohledu - Czesaný, Slavoj
Analýza príčin vzniku posledných finančných kríz vo svete. Scénar budúceho hospodárskeho vývoja vo svete, na základe výskumu Center for Economics and Business Research v Londýne. Kapitálové trhy a recesia. Vývoj cenových indexov akciových trhov.