Podnikanie a.s. Grafobal Skalica na zahraničných trhoch - Gaža, Marián
Stratégia podnikania a.s. Grafobal Skalica na zahraničných trhoch. Činnosť oddelenia marketingu a strategického marketingu. Diverzifikácia výroby. Zahraničné aktivity: Priamy export. Joint venture.