Zákon o dlhopisoch - Kohút, Jozef
Úplné znenie zákona č. 530/1990 Zb. o dlhopisoch v znení neskorších zákonov a zákona č. 355/1997 Z.z. s komentárom. Definovanie dlhopisu ako cenného papiera. Náležitosti dlhopisov.