Realizácia výplat výnosov z emisií cenných papierov - Kšinský, Ján
Realizácia vyplácania výnosov z cenných papierov. Vyhlásenie a záväzky emitenta cenných papierov o splatení menovitej hodnoty CP a vyplácania výnosov v stanovených termínoch musia byť uvedené v emisných podmienkach. Výnosy z dlhopisov. Dividendy z akcií. Subjekty zabezpečujúce výplatu výnosov z CP. Šekové poštové poukážky. Zaknihované cenné papiere. Činnosti súvisiace s výplatou výnosov z CP v SCP. Sadzby dane z úrokov v zmluvných štátoch. Postup vyplácania výnosov z listinných CP. Emitenti a dividendy za rok 1997.