Rezervný fond - Fekete, Imrich
Rezervný fond ako zdroj majetku spoločnosti s ručením obmedzeným. Zmeny v právnej úprave rezervného fondu. Spôsob tvorby rezervného fondu. Bilancia pri vzniku s.r.o. s rezervným fondom. Účelové použitie prostriedkov rezervného fondu. Rozhodovanie o použití rezervného fondu. Rezervný fond a daň z príjmov.