Reštrukturalizáciou k výkonnosti a konkurencieschopnosti ekonomiky SR - Bacová, Viera
Nedostatočná výkonnosť a konkurencieschopnosť ekonomiky SR. Problémové okruhy reštrukturalizácie. Tvorba vhodného makroekonomického prostredia.