Řízení jakosti a nákladovost - Kožíšek, Jan
Riadenie akosti ako dôležitá súčasť podnikového managementu. Potreba zmien v oblasti riadenia akosti a sledovania nákladov na akosť a neakosť. Informačný systém riadenia akosti. Súvislosti akosti výrobkov a výroby s ekonomikou podniku. Triedenie nákladov na akosť.