Zahraničnému turistovi nestačí vedieť, kde Slovensko leží, ale chce dostať aj konkrétnu ponuku - Janků, Jana
Príjmy z cestovného ruchu za posledné dva roky. Nárast počtu ľudí, ktorí odchádzajú na dovolenku do zahraničia, pokles počtu tých, ktorí prichádzajú za turistikou na Slovensko. Príčiny poklesu záujmu turistov o Slovensko. Vznik osobitného klubu incomingových cestovných kancelárií. Zameranie činnosti klubu. Incoming a legislatíva. Problémy s financiami.