Tmavé mračná na slovenskom nebi - Végh, Roman
Problémy leteckej dopravy v Slovenskej republike. Problémy spoločnosti Tatra Air. Akcionári Tatra Airu. Počet cestujúcich prepravených Tatra Airom. Prehľad prepravených cestujúcich za rok 1998 v medzinárodnej doprave na bratislavskom letisku podľa leteckých spoločností.