Čierna diera štátneho rozpočtu - Onuferová, Marianna
Návrh štátneho rozpočtu predpokladá deficit 2 percentá hrubého domáceho produktu. Bilancia príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu na rok 1999. Príjmy kapitol na rok 1999. Príprava materiálu o spôsoboch eliminácií rozpočtových rizík.