Politicky sprivatizované Kovohuty sa dostali do kolapsu - Beer, Gabriel
Privatizácia Kovohút, a.s. Krompachy. Hospodárske výsledky spoločnosti. Noví majitelia spoločnosti sa nechcú identifikovať navonok. Hodnota majetku Kovohút pred rýchlou transformáciou. Hlavnou úverujúcou bankou Kovohút je VÚB, a.s. Bratislava. VÚB hľadá potenciálnych zahraničných záujemcov o kúpu Kovohút.