Systémy a metódy stanovenia miery rizika krajiny - Oberhauser, Ján Artur
Význam ratingu pre zahraničných investorov. Päť stupňov "stálosti" ratingu krajiny. Dlhový rating čiže analýza úverového rizika krajiny a jej dve hlavné zložky - politické a ekonomické riziko. Charakteristika politického a ekonomického rizika.