Zmluvy o zamedzení dvojakého zdanenia - základný nástroj úpravy medzinárodných daňových vzťahov - Kuchár, Peter, 1979-
Medzinárodné dvojité zdanenie. Opatrenia k odstráneniu medzinárodného dvojitého zdanenia. Dvojstranné medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Štandardizácia v oblasti medzinárodných daňových vzťahov. Popis typickej dvojstrannej medzinárodnej zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Komentár k modelovým zmluvám a jeho právna záväznosť, výklad medzinárodných zmlúv. Vzťah medzi medzinárodnou zmluvou o zamedzení dvojitého zdanenia a domácimi daňovými predpismi.