Systémy a metódy stanovenia miery rizika krajiny - Oberhauser, Ján Artur
Hodnotenie vyváženosti a pružnosti platobnej bilancie krajiny podľa ratingovej agentúry Standard and Poor's. Analýzy spojené s týmto hodnotením. Posudzovanie úrovne, miery a štruktúry ekonomického rastu krajiny.