Koniec daňových rajov v Európe? - Burák, Emil
Názory na spôsob pravidiel daňovej harmonizácie medzi jednotlivými členmi Európskej únie. Konzervativizmus a liberalizmus v názoroch na budúcnosť daňovej politiky. Príprava zavedenia jednotnej dane z úrokových výnosov a dividend - zníženie profitu daňových rajov na európskom kontinente. Ekonomická pozícia Slovenska v kontexte európskeho trhu.