Doplnkové dôchodkové poistenie - dobrovoľná nevyhnutnosť - Hvojník, Igor
Postupná transformácia sociálneho zabezpečenia v SR. Nároky občanov v oblasti dôchodkového zabezpečenia. Zvýšenie dôchodkového veku. Zlepšenie úrovne celkového dôchodkového zabezpečenia občanov. Doplnkové dôchodkové poistenie v Európe. Doplnkové dôchodkové poistenie na Slovensku. (Príloha č. 2/1999).