Karpatský euroregión sa vracia aktualizácia postavenia a úlohy východného Slovenska - Ičo, Tibor
Podmienky plnoprávneho členstva východného Slovenska v Karpatskom euroregióne (KER). Úloha krajských úradov v tejto prvej etape. Snaha o znovuvydávanie periodika venovaného KER, prípadne aj televízneho vysielania. Nevyhnutné opatrenia na otvorenie sa Slovenska pre KER. Význam KER v zjednocovaní Európy.