Akcionári Ozety sa nebránia vstupu zahraničného strategického partnera - Hrúz, Juraj
Ozeta, a.s. Trenčín je najväčšou slovenskou odevnou firmou, vyrába pánsku konfekciu. Ozeta predala časť akcií do zahraničia, firme Mode Design so sídlom v Lichtenštajnsku. Uspokojivé hospodárske výsledky Ozety. Skúsenosti spoločnosti s podnikaním v Rusku. Ozeta, podľa svojho riaditeľa, nepotrebuje pomoc, keby sa znížili úrokové sadzby v bankách.