Domácnosť ako zo škatuľky - Jurčová, Michaela
Výsledky marketingových prieskumov firiem vyrábajúcich a distribuujúcich čistiace prostriedky. Požiadavky spotrebiteľov na čistiace prostriedky. Produkty jedného z najsilnejších výrobcov čistiacich prostriedkov u nás - spoločnosti Henkel Slovensko, s.r.o. Najväčší domáci producenti čistiacich prostriedkov. Významní dovozcovia čistiacich prostriedkov. Povinná certifikácia a testovanie čistiacich a pracích prostriedkov.