Franchising chytá nový dych - Štensová, Antónia
Franchising ako jedna z alternatívnych metód podnikania znižujúca riziko neúspechu. História franchisingu od stredoveku až po jeho najznámejšieho používateľa - značku McDonald's. Oficiálna definícia franchisingu. Úloha franchisora (postkytovateľa franchisingu) a franchisistu (prijímateľa). Výhody franchisingu pre jeho poskytovateľa a prijímateľa. Prienik franchisingu na Slovensko.