Lieky na deformovanú štruktúru - Sojka, Jozef
Služby v porovnaní s výrobou tovarov dosahujú: rýchlejší rast, vyšší objem produkcie HDP, vyššiu produktivitu práce aj jej tempo rastu. Oceňovanie služieb a ich kvalita. Dopytová štruktúra slovenskej ekonomiky v bežných cenách. Vzrast podielu tvorby fixného kapitálu na HDP na úkor zahraničnej zadlženosti SR. Vnútorná štruktúra spotreby domácností. Privysoké náklady na štátnu správu. Problémy s deformovanou štruktúrou priemyslu.