Vyhláška Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 407/1998 Z.z. ...
Znenie vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 407/1998 Z.z. z 28. decembra 1998, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška MPSVR SR č. 198 Z.z. na vykonanie niektorých ustanovení zákona o sociálnej pomoci.