Zákon č. 309/1991 Zb. z 9. júla 1991 o ochrane ovzdušia pred znečisťujúcimi látkami (zákon o ovzduší) ...
Úplné znenie zákona č. 309/1991 Zb. o ochrane ovzdušia pred znečisťujúcimi látkami (zákon o ovzduší) v znení neskorších zákonov a zákona č. 393/1998 Z.z. Dôvodová správa k novelizácii zákona o ochrane ovzdušia.