Nový ekonomický model Latinskej Ameriky - Rosenberg, Viliam
Makroekonomická stabilita v krajinách Latinskej Ameriky. Privatizácia štátneho sektora v krajinách Latinskej Ameriky. Ekonomická regionalizácia a integrácia krajín v Latinskej Amerike. Zahraničná hospodárska politika krajín Latinskej Ameriky.