Lieky na deformovanú štruktúru - Sojka, Jozef
Tabuľka pomerových ukazovateľov v priemysle za roky 1996 a 1997. Odvetvia slovenského hospodárstva s vysokým rsp. stredným rastom investícií a nízkym exportom a odvetvia s naopak stredným exportom a nízkym tempom rastu investícií. Potreba odľahčenia ťažkej štruktúry nášho priemyslu. Stúpajúci význam sféry služieb. Dopytová štruktúra našej ekonomiky. Negatívne a pozitívne faktory pôsobiace na štruktúru ekonomiky.