Dost místa pro vize
Zavádzanie projektu data warehouse v nemeckom podniku OBI, špecializovanom na potreby pre stavebníkov a záhradkárov. Ochrana dát v tomto štatistickom dátovom súbore. Zbieranie informácií pre data warehouse. Skúšobná prevádzka zákazníckych kariet OBI. Vzťahy OBI so zákazníkmi.