Vznik globálního zajistného trhu - Kovárnová, Marie
Zjednocovanie zaistných trhov. Konsolidácia aj na úrovni zaisťovní. Silná finančná skupina na trhu zaistenia - Berkshire Hathaway. Nové produkty na trhu zaistenia. Desať najväčších globálnych zaisťovní.