Zákon č. 303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách
Úplné znenie zákona č. 303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách v znení zákona č. 386/1996 Z.z., zákona č. 358/1997 Z.z. a zákona č. 377/1998 Z.z. Zákon upravuje postavenie, funkciu a zostavovanie štátneho rozpočtu, štátneho záverečného účtu a postavenie rozpočtov obcí ako aj použitie prostriedkov štátneho rozpočtu a rozpočtu obce.