Basic features of tax system in Slovakia - Kárász, Pavol
Analýza daňového systému na Slovensku, ako významnej súčasti podnikateľského prostredia. Súčasná konštrukcia daňového systému: priame dane (dane z príjmov, majetkové dane), nepriame dane (daň z pridanej hodnoty, spotrebné dane, dane z medzinárodného obchodu). Základné princípy daňovej politiky. Makroekonomické a mikroekonomické aspekty daňového systému.