Analýza vývoja skrytej ekonomiky na Slovensku - Olexa, Milan
Definícia skrytej (nepozorovanej, nezachytenej) ekonomiky a vysvetlenie základných pojmov, ktoré s ňou súvisia. Zhrnutie poznatkov a výsledkov dosiahnutých pri odhadoch skrytej ekonomiky v troch oblastiach: vo formálnom sektore, neformálnom sektore a v nelegálnej ekonomike. Metodologické prístupy a základné výsledky Inštitútu informatiky a štatistiky (INFOSTAT) a Štatistického úradu SR v oblasti odhadov skrytej ekonomiky SR v rokoch 1993-1997.