Rozhodujú charakter tovaru a ekonomické prostredie - Tytykalová, Halka
Prevádzkovanie podnikových predajní na Slovensku. Výhody a nevýhody podnikových predajní. Charakter tovaru a ekonomická situácia rozhodujú o zriadení podnikovej predajne a o distribúcii. Vzorkové predajne. Vzorkové siene určené na vystavovanie referenčných vzoriek tovaru pre obchodníkov.