Sponzorstvo, darcovstvo alebo reklama? úvod do problematiky - Magurová, Zuzana
Sponzorstvo ako dôležitý fenomén podnikateľských aktivít. Definícia a význam pojmov sponzorstvo, darcovstvo a reklama. Právna úprava sponzorstva, darcovstva a reklamy. Ich spoločné a odlišné črty - vzájomné porovnanie.