Vyjednávanie a jeho hlavné prvky - Luknič, Arnold Steve
Definícia pojmu vyjednávanie. Šesť prvkov vyjednávania. Vyjednávajúce strany a ich vzťah. Proces vyjednávania. Súčasné trendy v procesoch vyjednávania.