Marketingový program - Urbánek, Jan
Prípadová štúdia kalkulácie jednicových, exportných cien, stanovenia obchodných metód a cenovej politiky pre fiktívne výrobky Alfa a Beta. Cieľ štúdie: posilnenie návyku využívania krycieho príspevku - ako rozdielu ceny (tržieb) a variabilných nákladov - pri plánovaní, rozhodovaní a hodnotení výsledkov v medzinárodnom marketingu a podnikaní.