Elektronické registračné pokladnice stále aktuálne - Klasová, Mária
Používanie elektronických registračných pokladníc podľa vyhlášky MF SR č. 55/1994 Z.z. o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou v znení neskorších predpisov. Vyhláška bola zmenená a doplnená vyhláškou MF SR č. 59/1995 Z.z. a vyhláškou č. 353/1996 Z.z.