Energetický zákon a jeho vplyv na zákon o daniach z príjmov - Kováčová, Zdenka
Dňa 1. júla 1998 nadobudol účinnosť zákon č. 70/1998 Z.z. o energetike ("energetický zákon") a o zmene zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov. Tento zákon priamo ovplyvňuje ustanovenia zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Výklad právnej úpravy energetického zákona.