Zmluva o prevode obchodného podielu - Fekete, Imrich
Zmluva o prevode obchodného podielu ako zmluvný typ podľa 115 Obchodného zákonníka. Formálne a obsahové náležitosti zmluvy o prevode obchodného podielu. Prípustnosť prevodu obchodného podielu. Predkupné právo na obchodný podiel. Účinnosť zmluvy o prevode obchodného podielu. Daň z príjmov z predaja obchodného podielu.