Štátny podnik v likvidácii jeho zdaňovanie daňou z nehnuteľností a vymáhanie daňových nedoplatkov - Harušťáková, Iveta
Úvod do problematiky vymáhania daňových nedoplatkov. Zabezpečenie nesplatenej a nevyrubenej dane. Zabezpečenie existujúcej daňovej pohľadávky. Zdaňovanie štátneho podniku v likvidácii daňou z nehnuteľností. Vstup štátneho podniku do likvidácie a daňová exekúcia. Praktické príklady.